Keek op de week #4

Let’s face it: veel werkoverleg duurt te lang en kan soms een wat droge insteek hebben van ‘wie doet wat wanneer en waarom’. Maar soms, en gelukkig in de afgelopen week heel vaak, zijn die overleggen pure geluksmomentjes. Momenten die je zo kan inlijsten. Die je bijblijven. Die je inspireren. Die je weer even terugbrengen naar toen je een klein jongetje was dat ’s morgen wakker werd naast een door Sinterklaas goed gevulde schoen. En net als dat ik toen Sinterklaas bedankte door heel hard “DANKJEWEL” te roepen door de schoorsteen, wil ik nu ook de mensen bedanken die er bij waren, bij die overleggen. De mensen die die overleggen tot kleine geluksmomentjes hebben helpen maken. Een heel hard DANKJEWEL dus voor:

  • De mensen van Centrum Studiekeuze. Fantastisch wat voor ideeen jullie hebben om relaties met de SLB-ers te leggen en met studenten te gaan werken in de voorlichting!
  • De studentenpsychologen. Wat een goede sfeer is er bij jullie in het team, open, to-the-point, betrokken en nieuwsgierig.
  • De student desk van de FEM bij wie ik op bezoek was deze week. Enorme betrokkenheid en deskundigheid. Ik was veel te laat op onze afspraak, maar toch had ik het gevoel welkom te zijn! Echte gastvrijheid.
  • Geri B. die me goede feedback gaf op een eerste concept van mijn managementcontract. Vertel je verhaal, geef de context, maar wees ook helder op welke resultaten en acties we je kunnen aanspreken. Heerlijk helder! En ze twittert tegenwoordig ook @GeriBonhof.
  • Het projectteam Nationale studenten enquete 2013. Een pittige klus maar jullie zetten je tanden erin en leggen verbinding tussen de faculteiten en diensten. Complimenten voor jullie vasthoudendheid en inzet.
  • Jan B. die de kritische rapportage over Amarantis aangrijpt als uitgelezen moment om met elkaar na te denken over wat binnen de HU beter kan en beter moet. Ik vind dat getuigen van verbindend vermogen en lef. Hij twitterde al langer @JanBogerd.
  • De studentendecanen. Heel proactief zoals jullie anticiperen op de ontwikkelingen rond huisvesting!
  • Klein Slim Groepje FrontOffice. Ik heb enorme waardering voor jullie inbreng. Het belang dat jullie hechten aan tevreden studenten en medewerkers. De concrete voorbeelden die jullie aandragen. Out of the box nadenken hoe het beter kan.
  • Taskforce Studentcommunicatie. Goede heidag gehad met studentzaken, marketing en studenten. Manifest in ontwikkeling om sharepoint beter te benutten en studenten voor eens en altijd te verlossen van al die spam die zij dagelijks ontvangen.

Fijne week gewenst. Maak m mooi!

 

Advertenties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Advertenties
%d bloggers liken dit: