Keek op de week #3

Met de sneeuwval en de Skyfall, hangt het nu echt in de lucht: het einde van het jaar. Op de een of andere manier merk je dat altijd zo goed binnen een onderwijsinstelling. Iedereen zet nog even een ‘tandje’ extra bij, nog snel even dit, nog snel even dat. Heerlijk die energie, maar ook erg belangrijk dat we rust bewaren en ons beseffen dat het na 31 december 2012 ook gewoon weer 1 januari 2013 wordt.

Afgelopen week kwamen behoorlijk wat dingen langs. De uitslag van de verkiezingen van de medezeggenschap, het project ‘nummer van diploma’s’ dat bijna afgerond is bij Bureau Inschrijving, de start van de nieuwe ronde VSB fonds, en de eervolle vermelding van ons International Office in de nieuwsbrief van Nuffic m.b.t. hun initiatief in het Landelijk Overleg Study Abroad.

Ook begon onze nieuwe directeur P&O, Ilan Westphal, deze week bij de HU. De eerste kennismakingsgesprekken met hem heb ik als zeer positief en inspirerend ervaren.

Tot slot heb ik een aantal bijeenkomsten bijgewoond m.b.t. een aantal nieuwe systemen die binnenkort worden geïmplementeerd. Nieuwe manier van factureren, nieuwe tool voor ‘business intelligence’, nieuwe systemen voor HR, Inkoop en PNIL. Het waren, dat zeg ik eerlijk, misschien niet de meest inspirerende bijeenkomsten, maar toch wel heel belangrijk dat ze plaatsvonden. Het doel is namelijk een efficiëntere administratie en – doordat verschillende systemen aan elkaar gekoppeld worden – een betere managementinformatie. En daar ben ik erg blij mee.

Fijne week gewenst. Maak m mooi!

 

 

 

Advertenties
    • ouke
    • 10 december 2012

    Jij ook ’n mooie week, Marnix!

  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Advertenties
%d bloggers liken dit: